Vad? Hur?

cropped-tanke1.jpgBokabonnemanget är en årsprenumeration på böcker. Sådana finns det gott om, och det som gör bokabonnemanget speciellt är att vårt mål är att lära känna dig som person för att kunna fixa rätt bok. Majoriteten av böckerna kommer att vara begagnade, men beställer du 6 eller 12 böcker/år så får du minst en helt ny bok.

Steg för steg

Steg 1 är att du bestämmer dig för hur många böcker du vill ha. Du beställer det paketet genom att skicka ett meddelande till oss på FB. Du får då vårt bankgironummer, som du betalar till. Så fort vi har betalningen så tar vi kontakt med dig för steg 2!
I steg 2 skickar vi dig vårt första frågebatteri för att känna lite på dig, och fortsätter sedan göra vårt bästa för att lära känna dig. All kommunikation sker genom vår Facebooksida eller till den av oss som du har kontakt med privat via Facebook. Vi kommer att interagera med dig tills vi känner att vi har ett hum om vad det är du vill läsa.
Sist men inte minst så skickar vi som steg 3 iväg första boken. Vi kommer därefter att ta kontakt med dig för att höra vad du tycker om den, och försöka se till så att nästa bok blir lika bra!

smyger in ett mellanrum här

Priser:

3 böcker per år:
299:-
6 böcker per år
(varav minst en helt ny!):
549:-
12 böcker per år
(varav minst en helt ny!):
999:-